måndag 8 oktober 2012

trademax

Satt och tittade lite på en sida där man kunde få lite inspiration till hemmet (det här har för övrigt INGET att göra med bakning ;) ) men tyckte att det kunde vara lite kul med något fint till fikat eller varför inte ett nytt matbord?
Såg det här bordet:
http://www.trademax.se/inomhus/matplats/alla-matbord/ronja-matbord-svart-ek-matbord?utm_expid=13358702-0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.trademax.se%2Finomhus%2Fmatplats%2Falla-matbord%3Fv%3D2 och tänkte på det jag har och såg att de har stolar till det här bordet med inbyggda dynor! OOOhhh så härligt det hade varit att ha det istället för att behöva ha en  "extrakudde" som man sätter på med kardborreband som i alla fall inte sitter på plats när man sitter och man rör sig osv.
Så de här stolarna hade ju varit klockrena.

Eller en mysig soffa att mysa in sig i när man har bakat den där goda pajen, eller bullarna.
http://www.trademax.se/inomhus/vardagsrum/soffor/ocean-dubbeldivan-dubbeldivan?utm_expid=13358702-0&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.trademax.se%2Finomhus%2Fvardagsrum%2Fsoffor

Kolla in www.trademax.se och kolla själva vad de har för erbjudanden. De har rabatter på mycket och nu när det börjar bli mörkare ute så finns det ju en hel del utebelysning också. Kan ju vara mysigt att lysa upp trädgården/balkongen lite så man ser den fina hösten även i mörkret som omger oss.

hej hopp så länge ( som sagt, jobbar på en avslutningsfras)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar